Museum tot 1 juni gesloten!

Aangescherpte maatregelen voor Museum Hindeloopen

In verband met de noodzakelijke maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus hebben bestuur en directeur besloten om tot 1 juni 2020 geen activiteiten, groepsbezoeken en/of vergaderingen in het Museum Hindeloopen te houden en te realiseren. Het Museum Hindeloopen, een van de oudste musea in het Noorden, staat bekend om de Hindelooper schilderkunst, klederdracht, scheepvaart en de wereldberoemde Hindelooper kamers. Ook haar collecties zijn uniek in haar soort. U kunt hiervoor de website raadplegen.

Daarmee volgen wij het advies van de landelijke overheid, de gemeente Súdwest-Fryslân, de Museumfederatie Fryslân en de Nederlandse Museumvereniging.

Het bestuur en directie van het museum staat onderling in nauw contact via telefoon, email en WhatsApp om museale- en bestuurszaken te regelen, maar komt in deze tijd niet bijeen om te vergaderen.
Wij stellen de zorg voor de gezondheid van u als vrijwilliger, personeel en die van onze bezoekers voorop.
Dit houdt ook in dat tot nader order Jelle Brouwer, Maurice Wery en Alletta Hartholt alleen toegang hebben tot het museum!

Het museum blijft dus tot 1 juni 2020 gesloten!!

Wij zullen u via emailberichtgeving van eventuele nieuwe openingstijden of andere ontwikkelingen op de hoogte houden.
Het museum blijft telefonisch (di, woe en do) en via info@museumhindeloopen.nl bereikbaar.

Mede namens het bestuur van het Museum Hindeloopen wens ik veel sterkte toe in deze bijzondere tijden.

Hartelijke groet van

Jelle Brouwer