Rondleidingen

Als groep bent u van harte welkom in Museum Hindeloopen! Onze deskundige rondleiders vertellen u alles over de geschiedenis van ons museum en het mooie Hindeloopen. Wij bieden u meerdere bijzondere verhalen aan: over de stad en het museum. Het museum hanteert een groepsgrootte van maximaal 20 personen. Komt u met een kleiner of groter gezelschap? Wij overleggen graag met u voor een passende oplossing. Voor rondleidingen dient u altijd te reserveren. Voor een stadswandeling hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 20 personen.
 
1. Historisch Hindeloopen – stad en museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. Daarna neemt de gids u mee de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Extra kosten: € 45,- per groep met een maximum van 20 personen. Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 
2. Historisch Hindeloopen – museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. U hoort boeiende verhalen over de geschiedenis van Hindeloopen!
Extra kosten: € 2,50 per persoon met een maximum van 20 personen.

Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.

3. Historisch Hindeloopen – stad
Onder leiding van een gids wordt u meegenomen de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Kosten: € 20,- per groep met een maximum van 20 personen.
Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren? Klik dan hier of bel tel. 0514-521420. U bent van harte welkom in Museum Hindeloopen!

Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing.