Rondleidingen

Ondanks dat het museum gesloten is kunt u telefonisch of via de mail bij ons een stadswandeling door Hindeloopen boeken. Maar vanaf 18 juni a.s.zijn rondleidingen in het museum ook weer mogelijk!
Wij hanteren een groepsgrootte van minimaal 10 personen en maximaal 20 personen. Komt u met een kleiner of groter gezelschap? Wij overleggen graag met u voor een passende oplossing. Voor rondleidingen dient u altijd te reserveren.
 
1. Historisch Hindeloopen – stad en museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. Daarna neemt de gids u mee de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Extra kosten: € 45,- per groep met een maximum van 20 personen. Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 
2. Historisch Hindeloopen – museum
Onder leiding van een gids maakt u kennis met de speciale collectie van ons museum: klederdracht, het Hindelooper interieur, de scheepvaart en de typische en herkenbare Hindelooper schilderkunst. U hoort boeiende verhalen over de geschiedenis van Hindeloopen!
Extra kosten: € 3,00 per persoon met een maximum van 20 personen.

Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.

3. Historisch Hindeloopen – stad
Onder leiding van een gids wordt u meegenomen de stad in voor een stadswandeling langs onder andere de haven, het Sylhús met de ‘leugenbank’ en de Grote Kerk. Na deze rondleiding weet u wat Hindeloopen zo bijzonder maakt!
Kosten: € 25,- per groep met een maximum van 20 personen.
Op verzoek kan de rondeider het Hindelooper kostuum dragen, een aanrader! Meerprijs per groep bedraagt € 25,-.
 

Heeft u vragen of wilt u direct reserveren? Klik dan hier of bel tel. 0514-521420. U bent van harte welkom in Museum Hindeloopen!

Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing.